25 Haziran 2013 Salı

Evde Vücut Geliştirme

Vücut geliştirme denildiği zaman akıllara ilk olarak spor salonları geliyor. İnsanlar spor salonları içerisinde uygulamış oldukları vücut geliştirme hareketleriyle vücutlarını geliştirmeye çalışıyor. Ancak görünen o ki, spor salonlarına gidenlerden çok daha fazla kişi evinde kendi bireysel çalışmalarıyla vücut geliştirmeye çalışıyor. Çünkü spor salonları çoğu insan için tercih edilebilecek çalışma yerleri değil. Gerek ekonomik açıdan pahalı olması gerekse de insanların spor salonlarında geçirecek kadar yeterli zamanı olmaması spor salonlarını çok az kişinin tercih etmesine neden oluyor. Peki evde vücut geliştirmek için neler yapılmalı?
Evde Vücut Geliştirme

             L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Evde vücut geliştirmek için uygulayacağınız egzersizler ve antrenmanlar bulunmaktadır. Ancak evde vücut geliştirmek için uygulanacak egzersizler ve antrenmanlar profesyonel ve etkisini ispatlamış uzman bir kaynaktan destek alınarak uygulanmalıdır. Vücut geliştirme denildiği zaman hemen hemen herkesin aklına şınav, mekik, ağırlık, barfiks gibi çeşitli hareketler geliyor. Vücut geliştirmek için bu hareketlerin yapılması gerektiği doğrudur ancak bu hareketlerin farklı versiyonları olduğu gibi, bu hareketler dışında yapılması gereken vücut geliştirmeye yönelik farklı hareketlerde bulunmaktadır.

Evde Vücut Geliştirme İçin Hangi Hareketler Yapılmalıdır ?

Yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi evde vücut geliştirmek için mutlaka profesyonel ve kendini kanıtlamış uzman bir kaynaktan destek almanız gerekmektedir. Alacağınız profesyonel destek sayesinde kısa sürede vücudunuzu geliştirerek hayalini kurduğunuz fiziksel görünüme ulaşabilirsiniz. Sizde evinizde kolayca vücut geliştirmek istiyorsanız, uvfitness vücut geliştirme programına üye olmanızı öneriyoruz. Peki Nedir bu uvfitness vücut geliştirme programı? dilerseniz şimdi uvfitness vücut geliştirme programı hakkında bilgilendirme yapalım.
Uvfitness vücut geliştirme programı ; evinizde minimum düzeyde alet kullanarak maksimumum seviyede vücut geliştirebilmenizi hedefleyen beslenme, antrenman ve egzersizler içeren programdır. Uvfitness vücut geliştirme program seti ağırlıklı olarak görsel video anlatımlarla oluşturulmuş olan seriler halindedir. Uvfitness programı içerisinde paylaşılan antrenman ve egzersizler sadece erkeklere yönelik olmayıp, bayanlar için oluşturulmuş olanları da bulunmaktadır. Uvfitness vücut geliştirme seti içerisinde sizi bekleyen programlar alttaki gibidir.
Evde Vücut Geliştirme Serisi

               L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Evde Vücut Geliştirme Serisi :
Toplamda 14 adet farklı program şeklinde oluşturulmuştur. Evinizde minimum düzeyde alet kullanarak uygulayabilirsiniz. Hedefi : yüksek düzeyde yağ yakımı, hızlı kas gelişimi, kuvvet, hız, aerobik ve anaerobik seviyesini yükseltmektir. Uvfitness programı içerisindeki 14 program içerisinden bazıları kendi içinde bölümlere ayrılmaktadır. 14 program toplamda 21 adet farklı videodan oluşmaktadır. Seriyi tamamladığınızda hayalini kurduğunuz vücuda sahip olacak ve birdaha asla eski fiziksel görünümünüze dönmek istemeyeceksiniz.
Evde Vücut Geliştirme Bayanlar için

                 L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
İncelten Şekillendiren Bölgesel Antrenmanlar (Bayanlar için) :
Her nekadar vücut geliştirme denildiği zaman erkeklere yönelik egzersizler ve antrenmanlar akıllara gelse de bayanlar için şekillendirici ve zayıflatıcı antrenmanlar bulunmaktadır. Uvfitness vücut geliştirme programıiçerisinde yer alan bu antrenmanlar toplamda 4 videodan oluşmaktadır. 4 Video içerisindeki antrenmanları düzenli olarak uyguladığınızda yağ yakarak zayıflarken bel, bacak ve popo bölgelerinizi büyütme, küçültme ve inceltmeimkanı bulabilirsiniz. Bayanlara yönelik olan programı uygulayan bayanlar zayıflayıp, vücut kıvrımlarını belirgin hale getirerek hayalini kurdukları vücuda sahip olabilirler.
Evde Vücut Geliştirme Karın Antrenmanları
Karın Antrenmanları :
Özellikle göbekli erkeklerin uygulaması gerektiği karın bölgesindeki yağları yakarak kas gelişimini sağlamaya yönelik olan egzersizlerdir. 7 programdan oluşup, programlar içerisinde 40′dan fazla egzersiz bulunmaktadır.
Evde Vücut Geliştirme Özel Antrenmanlar
Özel Antrenmanlar :
Kısa sürede fit ve kaslı bir vücuda sahip olmak isteyenler için hazırlanmış olan antrenman serisidir. Özel antrenman programında yer alan egzersizleri uygulamanın zorluk seviyesi yüksek olup, bu antrenmanlarda akıllı antrenman sistemi uygulanmıştır. Özel antrenman serisini uygulayanlar, normalden çok daha kısa sürede vücut geliştirebilir.
Evde Vücut Geliştirme Crossfit Antrenmanları
Crossfit Antrenmanları :
Vücut geliştirmede en etkili antrenman programlarından birtanesidir. Crossfit antrenmanları hakkında birçok kişi bilgi sahibi değildir. Ancak uvfitnees evde vücut geliştirme programı size crossfit antrenmanları hakkında bilgiler vererek nekadar sürede hangi seviyede etki gösterdiğini uygulamalı olarak anlatmaktadır. Crossfit antrenmanları sistemi ilk olarak Greg Glassman antrenörlüğünü yaptığı polis teşkilatını eğitmek amacıyla kullanılmıştır. Daha sonra inanılmaz etki gösterdiği anlaşılınca polisler dışında askerler tarafından da kullanılmaya başlanmıştır.Crossfit antrenman sistemi içerisinde aklınıza gelebilecek her şeyi barındırır. Koşu, kürek, olimpik barbell hareketleri, klasik barbell hareketleri, esneklik, ağırlık, jimnastik ve atletizm öğeleri daha bir sürü egzersiz.
Crossfit Antrenmanlarının Hedefleri :
Kardiyovasküler dayanıklılık,
Güç,
Esneklik,
Patlayıcı kuvvet,
Hız,
Kondüsyon,
Çeviklik,
Denge,
Vücut kontrolü
Şeklindedir. Vücudunuzu geliştirme konusunda azimliyseniz ve bütün zorlukları göze alıyorsanız, uvfitness vücut geliştirme programı setinde yer alan crossfit antrenmanlarını uygulamanızı öneriyoruz.
Evde Vücut Geliştirme Egzersizleri
Evde Vücut Geliştirme Egzersizleri
Germe-Streching Egzersizleri :
Vücut geliştirme antrenmanlarının olmazsa olmazları arasındadır. Germe egzersizleri kas gelişimini en çok destekleyen vücudu rahatlatan ve olası sakatlıklardan koruyan egzersizlerdir. Germe egzersizleri doğru bir şekilde uygulanmalıdır. Aksi taktirde vücut geliştirmek isterken sakatlıklar yaşayabilirsiniz. Bu egzersizlerde doğru ve yanlış olan uygulamalar alttaki gibidir.
 Doğru olan germe egzersizleri : Uygulanışı sırasında odaklanma gerdirilen kasın üzerinde olması ve kas kapasitesine uygun bir şekilde yapılmasıdır.
Yanlış olan germe egzersizleri : Egzersizleri uygularken kası ve acı eşiğini zorlamaktan uzak durmalısınız.
Uvfitness Evde Vücut Geliştirme Programı Avantajları :
Spor salonlarında vücut geliştirme antrenmanları yapsanız dahi çoğu zaman istediğiniz düzeyde verim alamazsınız. Çünkü spor salonlarına sadece spor aletlerini kullanabilmeniz için üye olarak ücret ödersiniz. Ancak sadece bir uzman eşliğinde vücut geliştirme antrenmanları hangi sistemle ne zaman uygulanır ve hangi egzersiz neyi hedefler gibi konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca spor salonlarına gidiş geliş ve spor salonu içerisinde geçirilecek süre açısından zaman ayırmak çoğu insan için problem teşkil ederken, ekonomik açıdan da spor salonları birçok insanı zorlamaktadır. Uvfitness evde vücut geliştirme eğitim seti ise, minimum düzeyde alet kullanarak adım adım uygulamanız gereken egzersiz ve antrenman serisi sunar. 1 yıllık eğitim seti içerisinde paylaşılan egzersiz ve antrenmanları düzenli olarak uyguladığınızda hayalini kurduğunuz vücuda sahip olabilirsiniz. Uvfitness resmi web sitesini incelemek ve üye olmak için alttaki butona tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder