25 Haziran 2013 Salı

Vücut Geliştirme Fitness Hareketleri

Spor salonlarına gitmeden evinizde uygulayacağınız vücut geliştirme hareketleriyle vücudunuzu geliştirebilmeniz mümkündürÜstelik vücudunuzun gelişim aşamalarını takip ederek! Vücut geliştirme programı sayesinde güçlü ve ihtişamlı bir görünüme sahip olan yağsız ve kaslı kol, bacak karın ve omuzlar sizi bekliyor. Ayrıca vücut geliştirmek için spor salonlarına gidip vücut geliştiremeyen yada vücut geliştirme süresi çok uzayan onlarca insan bulunuyor. Bu durumun en önemli sebebi vücut geliştirme hareketlerinin bir program dahilinde doğru, düzenli ve eksiksiz bir şekilde uygulanması gerektiği. Peki spor salonları üyelerine ne veriyor? spor salonlarına üye olanlar ödedikleri ücreti sadece spor aletlerini kullanabilmek için ödüyor.
             L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Oysaki vücut geliştirmek isteyen insanların birçoğu vücut geliştirme konusunda bilinçsiz. Hangi bölge için hangi spor aleti kullanılmalı, hangi vücut geliştirme egzersizi ne şekilde yapılır, yapılan egzersizler hangi kasları çalıştırmayı hedefler, bir egzersiz ile aynı anda birden fazla kas nasıl çalıştırılır, vücut geliştirmede uyku düzenin önemi nedir, vücut geliştirmede beslenmenin önemi nedir ve hangi gıdalar tüketilmelidir gibi birçok sorunun cevabını insanlar bilmiyor. Tüm bu soruların cevapları vücut geliştirme programı dahilinde olup, tümü ayrı ve önemli fonksiyonlara sahiptir. Vücut geliştirme programı içerisinde uygulanan vücut geliştirme hareketleri düzenli ve doğru uygulansa dahi sadece egzersiz yapmak tek başına vücut geliştirmeye yeterli değildir.
Vücut geliştirme konusunda düzenli uyku ve doğru beslenme destekleyici ögelerdir. Spor salonları özel antrenör eşliğinde bahsettiğimiz tüm bu kriterleri üyelerine sunar ancak, bu hizmetler karşılığında spor salonu üyeliği dışında özel antrenör ücreti talep eder. Spor salonları için zaten binlerce TL ücret ödeyen üyeler arasında maddi durumu üst düzey olanlar tüm ekonomik koşulları göz önüne alarak özel antrenör tutarak hizmet alır. Ancak gerek spor salonlarına gidiş geliş süresi gerekse de spor salonlarında geçirilen süre göz önüne alındığında ekonomik giderin dışında zamanınızın önemli bir bölümünü spor salonlarına ayırmanız gerekir.
Gerek zaman açısından gerekse de ekonomik açıdan spor salonlarına gitmek size cazip gelmiyorsa bu sizin yağsız ve kaslı bir vücuda sahip olamayacağınız anlamına gelmez. Evinizde uygulayacağınız vücut geliştirme hareketleri sayesinde yağsız, kaslı ve fit bir vücut yapısına sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Uvfitness evde vücut geliştirme programı sayesinde. Peki nedir uvfitness evde vücut geliştirme programı? Uvfitness evde vücut geliştirme programı size uygulamanız gereken tüm vücut geliştirme fitness hareketleri hakkında video uygulamalı anlatımlar paylaşıyor. Video uygulamalı anlatımlarda vücut geliştirme hareketleri dışında uyku düzeni ve tüketilmesi gereken gıdalar hakkında detaylı bilgilendirme yapan uvfitness, birbirini tamamlayıcı komple bir program sunar.
Evde evde vücut geliştirme programı maksimum düzeyde yağ yakma, hızlı kas geliştirme, kuvvetlenme, hız arttırma, aerobik ve anaerobik seviyesini yükseltmeyi hedeflemektedir. Evde vücut geliştirme serisi 14 adet farklı programdan oluşur. Programlardan bazıları kendi içerisinde bölümlere ayrılır. Her bölüm farklı video anlatımlarla aktarılır. Böylelikle 14 programlık seri toplamda 21 adet video haline getirilmiştir. Uvfitness evde vücut geliştirme programında yer alan egzersizlerde kullanacağınız alet sayısı minimilize edilmiştir. Sizden istenen vücut geliştirme egzersizlerinde kullanılan aletleri satın alamıyorsanız, video anlatımların yazılı açıklamalarında bu aletler yerine neleri kullanabileceğiniz hakkında bilgilerde verilir. Uvfitness evde vücut geliştirme programı içerisinde yer alanvücut geliştirme serisinden bazı uygulamalar hakkında bilgi verelim.


   L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
İncelten Şekillendiren Bölgesel Antrenmanlar (Bayanlar için) :
Zayıf ve belirgin vücut hatlarına sahip olmanın hayalini kuran bayanlar için tasarlanmış olan şekillendirici ve zayıflatıcı bölgesel antrenmanlar serisidir. Antrenmanları doğru ve düzenli olarak uygulayan bayanlar hem zayıflar hemde vücut hatlarını ön plana çıkararak muhteşem bir fiziki görünüme sahip olurlar. Uvfitness evde vücut geliştirme programı antrenmanlarının temel amacı özellikle bel, popo ve bacak bölgelerini inceltme, büyütme ve küçültme olarak belirlenmiştir.

            L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Karın Antrenmanları :
Karın antrenmanları özellikle fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için en ideal antrenman serisidir. Çünkü sizi kilolu gösteren bölge karın bölgesidir. 7 program halinde olan uvfitness karın antrenmanları serisi 40 üzerinde farklı egzersizle karın bölgenizdeki yağları yakarak yağsız ve kaslı bir karın yapısına sahip olmanızı sağlar.
Crossfit Antrenmanları :
Kısa sürede fit bir vücut yapısına sahip olmak isteyenler için ileri seviyede vücut geliştirme hareketlerinden oluşan egzersizler serisidir. Crossfit antrenmanları ilk olarak Greg Glassman tarafından polis teşkilatını eğitmek için uygulanmaya başlanmıştır. Kısa sürede büyük başarı gösteren antrenman serisi daha sonra askerler tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Crossfit antrenmanlarının elde ettiği başarının farkında olan uzman vücut geliştirme programcıları crossfit antrenmanlarını programlarına dahil etmiştir. Crossfit antrenmanlarında aklınıza gelebilecektüm vücut geliştirme hareketleri bulunmaktadır. Bu hareketler ; koşu, kürek, olimpik barbell, esneklik, klasik barbell, ağırlık ve atletizm ögeleri şeklindedir.
Crossfit Antrenmanlarının Hedefleri :
Kardiyovasküler dayanıklılık,
Güç,
Esneklik,
Patlayıcı kuvvet,
Hız,
Kondüsyon,
Çeviklik,
Denge,
Vücut kontrolü


  L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Germe-Streching Egzersizleri :
Vücut geliştirme programında germe egzersizleri nitelik olarak önemli bir yere sahiptir. Vücut geliştirme hareketleri öncesinde ve sonrasında uygulanan germe egzersizleri kas gelişimini destekleyerek vücudu rahatlatır ve sakatlıklara karşı korur. Germe egzersizlerini kas yapısına uygun olarak kasları zorlamadan yapmak gerekmektedir. Kas yapısını ve acı eşiğini zorlayarak yapılan germe egzersizleri doğru yöntemler olmayıp, problem yaşamanıza neden olabilir.

Uvfitness Evde Vücut Geliştirme Programına Üyelik :

Uvfitness evde vücut geliştirme programı size 1 yıl süren ve içerisinde vücut geliştirme egzersizleri, tüketilmesi gereken düşük kalorili gıdalar ve uyku düzeni hakkında görsel ve yazılı bilgilerin sunulduğu etkisi ve güvenirliği ispatlanış olan dünya genelinde binlerce üyesi bulunan muhteşem bir program sunuyor. Tüm bu hizmetlerin karşılığı SADECE 49 TL. 49 TL karşılığında hayalini kurduğunuz yağsız, kaslı ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Daha az zaman ve para harcanması üstelik evde yapılması sizce çok cazip değilmi? Spor salonlarına neden onca zaman ve para harcayasınız ki ? uvfitness evde vücut geliştirme programına üye olarak program içerisindeki uygulamalara hemen başlamak için alttaki butona tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder