25 Haziran 2013 Salı

Vücut Geliştirme Hareketleri

Yağsız, kaslı ve fit bir vücut yapısına sahip olmanın altın sırrı sağlıklı yaşam, düzenli ve doğru vücut geliştirme hareketlerini uygulamaktır. Vücut geliştirmeye yönelik uygulayabileceğiniz birbirinden farklı çok sayıda hareket bulunuyor. Ancak bilmelisiniz ki uygulayacağınız vücut geliştirme hareketleri bir program dahilinde olmalıdır. Tabiki sağlıklı yaşam unsurunu da göz ardı etmemek gerek. Sağlıklı yaşamdan kastımız, tükettiğiniz yiyecekler hakkında. Çünkü vücudunuzu geliştirmek adına her ne kadar doğru hareketleri düzenli olarak uygulasanız dahi yüksek kalorili yiyecekler tüketirseniz uyguladığınız hareketlerin bir etkisini görmeniz söz konusu olamaz. Bu sebeple doğru ve düzenli vücut geliştirme hareketleri uygularken, tükettiğiniz yiyeceklere dikkat etmenizde son derece önemli bir unsurdur.

               L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Yukarıda belirttiğimiz üzere vücut geliştirme hareketleri konusunda temel kavramlar bulunuyor. Bahsettiğimiz tüm temel kavramların bir program dahilinde olması ise konunun en önemli olan yanı. Peki şimdi size bir soru soralım.Hayatınızda hiç spor salonuna gittiniz mi? Yada çevrenizde spor salonuna giden birileriyle konuştunuz mu? bu soruları neden sorduk nedeni şu ki, spor salonları üyelerine herhangi bir vücut geliştirme programı sunmuyor. Spor salonlarının çalışma mantalitesi üyelerinin sadece spor aletlerini kullanabilmeleri üzerine kurulu. Özel bir program halinde vücut geliştirme hareketleri desteği almanız gerektiğinde size özel antrenör tutmanız gerekiyor. Zaten zaman ve maliyet açısından önemli bir götürüsü olan spor salonlarının birde özel antrenör götürüsü olması üyelerini ekonomik açıdan çok zor durumda bırakıyor.
Gördüğünüz üzere birçok insana çok cazip gelen spor salonları detaylı olarak incelendiğinde aslında vücut geliştirmek için çok da makul alanlar değil. Peki vücut geliştirebilmek için ne yapmalı? Düşük maliyetle ve bir program dahilinde vücut geliştirmek mümkün mü? Vücut geliştirmek amacındaysanız, illaki bir spor salonuna üye olmanıza yada özel antrenör tutmanıza gerek yok. Evinizde minimum seviyede az alet kullanarak bir program dahilinde vücut geliştirebilirsiniz. Peki evde vücut geliştirme hareketlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz?Vücut geliştirmek isteyenler için uvfitness evde vücut geliştirme programı hakkında bilgiler vermek istiyoruz.Uvfitness evde vücut geliştirme programı vücut geliştirmeye yönelik yapılması gereken tüm vücut geliştirici hareketleri ve beslenme düzenini bir program dahilinde üyelerine sunuyor. Program içerisinde paylaşılan video uygulamalı anlatımları dikkatli, düzenli ve doğru bir şekilde uyguladığınızda yağsız, kaslı ve fit bir vücuda sahip olabiliyorsunuz.
Spor salonlarının yada diğer vücut geliştirme yöntemlerinin sunmadığı birçok hizmeti program dahilinde üyeleriyle paylaşan uvfitness evde vücut geliştirme programı sadece erkeklere yönelik vücut geliştirme hareketlerinden oluşmuyor. Program içerisinde bayanlara yönelik inceltme, büyültme, küçültme ve şekillendirme gibi vücut geliştirme hareketleri de bulunuyor. Programın avantajlı bir diğer yanı ise aklınızdaki tüm soru işaretlerini gidermesi. Programa üye olduktan sonra uygulamakta zorluk çektiğiniz vücut geliştirici hareketleri ve merak ettiğiniz herhangi bir şey hakkında 7/24 online destek alabiliyorsunuz. Uvfitness evde vücut geliştici programı uygulamalarını merak edenler için detaylı bilgilendirme yapalım.

Evde Vücut Geliştirme Hareketleri Serisi :

Evde vücut geliştirme serisi maksimum düzeyde yağ yakma, hızlı kas geliştirme, kuvvetlenme, hız arttırma, aerobik ve anaerobik seviyesini yükseltmeyi hedefler. Evde vücut geliştirme serisi 14 adet farklı programdan oluşur. Programlardan bazıları kendi içerisinde bölümlere ayrılır. Her bölüm farklı video anlatımlarla aktarılır. Böylelikle 14 programlık seri toplamda 21 adet video haline getirilmiştir.

                 L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
İncelten Şekillendiren Bölgesel Antrenmanlar (Bayanlar için) :
Fazla kilolarından kurtulmak ve vücut hatlarını belirginleştirmek isteyen bayanlar için oluşturulmuş antrenmanlar serisidir. Uvfitness evde vücut geliştirme programında bayanlara yönelik olan vücut geliştirci hareketler bacak, popo ve bel bölgelerini inceltme, küçültme ve büyültmeyi amaçlar. Program içerisindeki vücut geliştirme hareketlerini düzenli ve doğru bir şekilde uygulayan bayanlar istedikleri fiziksel görünüme sahip olabilirler.
Karın Antrenmanları :
Kilolu insanların fazla kilolarını en çok belirgin eden bölge karın bölgesidir. Uyku düzenine dikkat etmemek ve düzensiz beslenmekten dolayı alınan kilolar karın antrenmanları sayesinde verilerek yağsız ve kaslı bir karın bölgesine sahip olunabilir. Uvfitness karın antrenmanları 7 programdan oluşup, programlar içerisinde 40′dan fazla hareket bulunmaktadır.
Crossfit Antrenmanları :
En gelişmiş ve ileri seviyede vücut geliştirme hareketleri serisidir. Crossfit antrenmanları ilk kez Greg Glassman tarafından eğitmenliğini yaptığı polis teşkilatındaki polisleri eğitmek için uygulanmıştır. Antrenmanlar kısa süre içerisinde inanılmaz düzeyde etki gösterince askerler tarafından da kullanılmaya başlanmış ve daha sonra günümüzdeki halini alarak vücut geliştirme hareketleri programları içerisine dahil edilmiştir. Crossfit vücut geliştirme antrenmanlarında aklınıza gelebilecek tüm vücut geliştirme hareketleri bulunmaktadır. Bu hareketlerkoşu, kürek, olimpik barbell, esneklik, klasik barbell, ağırlık ve atletizm ögeleri şeklindedir.
Crossfit Antrenmanlarının Hedefleri :
Kardiyovasküler dayanıklılık,
Güç,
Esneklik,
Patlayıcı kuvvet,
Hız,
Kondüsyon,
Çeviklik,
Denge,
Vücut kontrolü


                L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Germe-Streching Egzersizleri :
Germe egzersizleri vücut geliştirme hareketleri öncesinde ve sonrasında uygulanması gereken hareketlerdir.Germe egzersizlerinin amacı kas gelişimini desteklemek, vücudu rahatlatmak ve olası sakatlıklara karşı korumaktır şeklindedir. Germe egzersizlerinde temel unsur kas yapısına uygun bir şekilde kapasite zorlanmadan hareketleri uygulamaktır. Egzersizleri uygularken kas yapısını ve acı eşiğini zorlamamanız gerekmektedir.
UvFitness Evde Vücut Geliştirme Programı Üyelik Avantajları :
Yazımızın başında belirtmiş olduğumuz gibi spor salonları üyelerinden sadece spor aletlerini kullanmaları için astronomik seviyede denilebilecek miktarda paralar talep edilmektedir. Talep edilen miktarlar spor salonunun kalitesi ve spor aletlerinin çeşitliliğine göre 1200 TL – 2000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca spor salonları beslenme ve uyku düzenine dikkat ederek kesinlikle bir program dahilinde yapılması gereken vücut geliştirme hareketleri hakkında ücretsiz olarak herhangi bir bilgi vermeyip program sunmamaktadır. Bilgilendirme ve program ücrete tabi tutulmaktadır. Oysaki uvfitness evde vücut geliştirme programı 1 yıllık üyeliği sadece 49 TL olup, üyelerine 1 yıl süren vücut geliştirme hareketleri, beslenme ve uyku programı sunmaktadır. Ayrıca, uvfitness evde vücut geliştirme hareketleri programı sunduğu hizmete 7/24 online destek sağlamaktadır. Spor salonlarına göre ekonomik açıdan çok daha avantajlı olan uvfitness evde vücut geliştirme programı tüm bu avantajlarının dışında bilinmeyen çok sayıda farklı vücut geliştirme hareketini bünyesinde barındırmaktadır. Evinizde minimum alet kullanıp çok daha az zaman harcayarak vücut geliştirmenize imkan sağlayan uvfitness evde vücut geliştirme programına üye olmak için alttaki butona tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder