25 Haziran 2013 Salı

Vücut Geliştirme

Fit ve kaslı bir vücutla etkileyici bir görünüme sahip olmayı kim istemez ki? Günümüzde vücut geliştirme denildiği zaman akıllara ilk olarak genellikle erkekler geliyor. Güçlü, ihtişamlı karın ve kol kaslarıyla çevresinde hayran bakışlar uyandıran erkekleri bilmeyen yoktur herhalde. Ancak vücut geliştirme antrenmanları ve egzersizleri sadece erkeklere yönelik olan çalışmalar değildir. Nasıl ki erkekler için vücut geliştirme hareketleri varsa, bayanlar içinde vücut geliştirmeye yönelik hareketler bulunmaktadır. Erkeklerde daha çok fazla kiloları atarak kas yapısını ön plana çıkarmak için uygulanan vücut geliştirme hareketleri bayanlarda zayıflama, şekillendirme ve vücut kıvrımlarını belirginleştirmeye yönelik olarak uygulanmaktadır.

               L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
Halk arasında genellikle vücut geliştirme egzersizleri spor salonlarında yapılıyor şeklinde bir algı var. Peki vücut geliştirmek isteyen herkes spor salonlarına gidebiliyor mu? Bilindiği üzere spor salonlarına gidip gelmek ve spor salonlarında çalışmak ayrı bir zaman ayırmayı gerektiriyor. Spor salonlarına zaman ayırırken, ayırdığınız zaman dışında önemli düzeyde bir ekonomik bütçe ayırmanız gerektiği de konunun farklı bir boyutu. Farz edelim ki spor salonlarına ayıracak zamanınız ve paranız var. Peki bu durumda istediğiniz sürede ve şekilde fiziksel görünüme sahip olmak mümkün mü? Tabiki böyle bir durum mümkün değil. Çoğumuzun çevresindeki insanlar içerisinde spor salonlarına giderek vücut geliştirme antrenmanları uygulayan insanlar vardır. Fakat bu insanların spor salonlarına üyelik süresi ve uyguladığı antrenmanlar göz önüne alındığında vücutlarında istedikleri gelişimi elde edemedikleri görülüyor.
Bu durumun önemli nedenleri vardır. Vücut geliştirmek için uygulayacağınız egzersizler ve antrenmanlar belirli bir program çerçevesinde uygulanmalıdırProgram içerisinde adım adım uygulayacağınız egzersizler sayesinde çok kısa sürede istediğiniz fiziksel görünüme sahip olabilirsiniz. Spor salonlarındaki aletleri bilinçsiz, düzensiz ve ne şekilde kullanacağınızı tam olarak bilmeden kullanmak, vücut gelişim süresini uzatmaktadır. Spor salonlarında size özel bir vücut geliştirme programı uygulamanız için özel antrenör tutmanız gerekir. Tabiki bu durumda üyelik ücreti dışında farklı bir ekonomik maliyet getirmektedir. Oysaki vücut geliştirmek için herhangi bir spor salonuna üye olmanıza gerek yoktur. Evinizde çok az alet kullanarak vücut geliştirmeniz mümkündür. Evde vücut geliştirmeuygulamaları için mutlaka bir programınız olmalıdır. Programlı bir şekilde vücut geliştirme egzersizleri yaptığınız taktirde, çok kısa süre içerisinde fazla kilolarınızdan kurtulup hem zayıflayabilirsiniz hemde kaslarınızı geliştirebilirsiniz.
Evde Nasıl Vücut Geliştirilir ?
Evde vücut geliştirmek için en önemli unsur yapacağınız vücut geliştirme egzersizlerinin bir program dahilinde olmasıdır. Bu anlamda size en uygun vücut geliştirme programı uvfitness programıdır. En temel vücut geliştirme egzersizlerinden başlayarak ileri seviyede vücut geliştirme hareketlerine kadar komple bir program halinde olan uvfitness, hayalini kurduğunuz vücuda sahip olmanın en etkili yoludur. Uvfitness vücut geliştirme programıerkekler ve bayanlar için oluşturulmuş olup, ağırlıklı olarak videolu anlatımlarla uuygulanan bir programdır. Pekiuvfitness vücut geliştirme programı içerisinde neler var? dilerseniz program hakkında detaylı bilgilendirme yapalım.


                 L-Carnitine (Yağ Yakıcı)

Evde Vücut Geliştirme Serisi :

Evinizde çok az alet kullanarak uygulayabileceğiniz egzersiz ve antrenman programıdır. 14 adet farklı programdan oluşmaktadır. Programlardan bazıları kendi aralarında bölümlere ayrılır. Her bölüme özel videolarla 14 adet program toplam 21 videodan oluşur. Evde vücut geliştirme serisinin amacı yak yakımı, hızlı kas gelişimi, kuvvet, aerobik ve anaerobik seviyesini yükseltmeyi hedeflemektedir.


                  L-Carnitine (Yağ Yakıcı)
İncelten Şekillendiren Bölgesel Antrenmanlar (Bayanlar için) :
Bayanlara yönelik olan inceltme, büyütme, küçültme ve şekillendirme antrenmanları serisidir. Program içerisindeki egzersizler düzenli olarak uygulandığında yağ yakıp fazla kilolardan kurtularak vücut hatları ortaya çıkarılmaktadır. Uvfitness vücut geliştirme programında bayanlara yönelik olan egzersizler 4 videodan oluşur.Videolarda uygulamalı olarak anlatılan egzersizleri eksiksiz ve düzenli olarak uygulayan bayanlar hayalini kurdukları vücut ölçülerine çok kısa bir sürede kavuşabilir.
Karın Antrenmanları :
Karın bölgesinde olan yağları yakarak karın kaslarını ön plana çıkarmayı hedefleyen antrenmanlar serisidir. Karın antrenmanları 7 program şeklindedir ve 40′dan fazla egzersizden oluşur.
Özel Antrenmanlar :
Uygulama zorluğu bir hayli yüksel olan antrenmanlar serisidir. Kısa sürede kaslı ve fit bir vücut yapısına sahip olmak isteyen kişiler için en ideal antrenman programıdır. özel antrenmanlarda akıllı antrenman sistemi uygulanmaktadır.
Crossfit Antrenmanları :
Crossfit antrenmanları en etkili antrenman programıdır. Uvfitness vücut geliştirme programı içerisinde crossfit antrenmanları ve egzersizlerine detaylı olarak yer verilmektedir. Crossfit antrenmanları ilk olarak antrenör Greg Glassman tarafından sorumlu olduğu polis teşkilatını eğitmek için kullanılmıştır. Crossfit antrenmanları uygulanmaya başlanınca kısa sürede maksimum seviyede etki göstermiş olup, daha sonra askerler tarafından kullanılmıştır. Her geçen gün popüleritesi artış gösteren crossfit antrenmanları günümüzdeki halini almıştır.Antrenmanlar içerisinde aklınıza gelebilecek vücut ağırlığı, koşu, kürek, klasik barbell hareketleri, olimpik barbell hareketleri, esneklik, atletizim ögeleri ve jimnastik hareketleri gibi vücut geliştirmeye yönelik tüm egzersizler bulunmaktadır.
Crossfit Vücut Geliştirme Antrenmanlarının Hedefleri :
Kardiyovasküler dayanıklılık,
Güç,
Esneklik,
Patlayıcı kuvvet,
Hız,
Kondüsyon,
Çeviklik,
Denge,
Vücut kontrolü
Crossfit vücut geliştirme antrenmanları içerisinde yer alan egzersizleri uygulamanız için azimli olmanız gerekmektedir. Azimli ve mücadeleci bir yapınız varsa crossfit vücut geliştirme programı sayesinde çok kısa sürede inanılmaz bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Germe-Streching Egzersizleri :
Germe egzersizleri vücut geliştirme konusunda önemli bir konuma sahiptir. Bu egzersizler kas gelişimini destekleyip vücudu rahatlatırken, muhtemel sakatlık durumlarını önlemektedir. Germe egzersizleri bilinçli bir şekilde uygulanmalıdır. Egzersizleri uygularken kas üzerine odaklanmalı ve kas kapasitesini zorlamamalısınız. Kas kapasitesini zorlayarak kas ve acı eşiği üzerine çıkmak sakatlıklara neden olmaktadır.
Neden Uvfitness Vücut Geliştirme Programı Tercih Edilmeli ?
Uvfitness vücut geliştirme programının avantajlı birçok yönü bulunmaktadır. İlk olarak programda yer alan tüm antrenman ve egzersizler evde uygulamaya yöneliktir. Ekonomik açıdan çok avantajlı olan uvfitness vücut geliştirme programı spor salonunu evinize getirerek uygulamanız gereken tüm egzersizleri adım adım uygulamalı olarak anlatır. Tüm bu kriterler düşünüldüğünde bir spor salonuna üye olmak ve özel antrenör tutmaktan çok daha avantajlıdır. Uvfitness vücut geliştirme programına üye olmak için alttaki butona tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder